Contacteer Ons

Contact informatie

Kapellen

Vredestraat 13, 2950 Kapellen

+32 (0) 3 283 72 26

Tielt

Markt 10, 8700 Tielt

+32 (0) 465 33 80 50

Kortrijk

Lange-Steenstraat 13, 8500 Kortrijk

+32 (0) 465 33 80 50

Geraardsbergen

Oudenaardsestraat 9, 9500 Geraardsbergen

+32 (0) 54 24 05 69

Mortsel

Statielei 24, 2640 Mortsel

+32 (0) 32 96 23 34

WORKING DAYS/HOURS

Ma-Za van 10:00 tot 18:00


Send Us a Message
  Frequently Asked Questions

  Blijft uw iPhone, smartphone of tablet hangen? Komt u niet verder dan het Apple of een andere marken logo? Of krijgt u iTunes in beeld? Dan kan het hoog waarschijnlijk aan het software liggen. Bij deze reparatie wordt toestel volledig gewist en komt er nieuwe Fabriek software op. Wij Mobile Technic Center ( gsm reparatie Kortrijk, Mortsel, Geraardsbergen, Kapellen en Tielt) kunnen u helpen.
  Is het glas van uw iPhone, smartphone of tablet gebarsten? Blijft het scherm zwart? Wij repareren het beeldscherm van uw gadget! Het kapotte scherm wordt vervangen door een nieuw, origineel zwart LCD en Touch module. Wij werken met originele schermen. Het scherm is gemaakt van een combinatie van glas en kunststof waardoor het minder breekbaar is dan de vele 100%-glazen imitatieschermen die in omloop zijn. U kunt deze imitatieschermen herkennen aan een afwijkende kleur van de lichtsensor; paarser of blauwer. Het touchscreen, LCD-display en frame zijn één onderdeel. Het is dan ook niet mogelijk om het touchscreen los te vervangen. Op de uitgevoerde reparaties aan uw iPhone, smartphone, tablet en andere toestellen heeft u 12 maanden garantie. Wij Mobile Technic Center ( gsm reparatie Kortrijk, Mortsel, Geraardsbergen en Tielt)  staan garant voor de geleverde kwaliteit.
  Heeft u problemen met het horen van de tegenpartij tijdens het telefoongesprek of kraakt deze? Werkt de oor speaker van uw iPhone /smartphone niet? Bij deze reparatie wordt de kapotte earspeaker vervangen door een nieuw, origineel exemplaar. Wij Mobile Technic Center ( gsm reparatie Kortrijk, Mortsel, Geraardsbergen, Kapellen en Tielt) zijn klaar om u te helpen
  Laadt uw iPhone, smartphone of tablet niet of nauwelijks meer op? Heeft u problemen met de laadingang, microfoon en de loudspeaker? Door het vervangen van de oplaadconnector -unit kan dit probleem worden verholpen. De microfoon en de loudspeaker van het toestel zijn onderdelen van de oplaadconnector -unit. Mogelijke problemen met uw gsm microfoon of mobile telefoon loudspeaker worden middels door deze reparatie dus ook opgelost. U kunt terecht bij ons Mobile Technic Center ( gsm reparatie Kortrijk, Mortsel, Geraardsbergen, Kapellen en Tielt) komen.
  Heeft uw iPhone, smartphone of tablet problemen met het zoeken naar antenne? Heeft u geen ontvangst? Bij deze reparatie wordt de kapotte iPhone-, smartphone- of tablet Wifi goedkoop vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.
  Laadt uw iPhone, smartphone of tablet niet of nauwelijks meer op? Valt het toestel vaak uit? Geeft het telkens andere percentages weer? Waarschijnlijk is dan de accu van de iPhone, smartphone of tablet aan vervanging toe. Wij Mobile Technic Center ( gsm reparatie Kortrijk, Mortsel, Geraardsbergen, Kapellen en Tielt)  vervangen snel uw oude accu door een nieuw, origineel exemplaar!